Mollen Specialisten


ongediertebestrijding.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Mollen Specialisten
Pcfholland
Plaagdierpreventie, -bestrijding en nazorg. vangen en herplaatsen van vogels en zoogdieren. integrated pest management.
http://www.pcfholland.nl

Obenp
Voor een effectieve mollenbestrijding bent u gebaat bij specialisten. ob-p is uw partner in mollenbestrijding, dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis.
http://www.obenp.nl/bestrijding/mollenbestrijding.php

Lagerweybv
De professionals van lagerwey zorgen op een effectieve en snelle manier voor de bestrijding van uw mollen. voor mollenbestrijding belt u lagerwey!.
http://www.lagerweybv.nl/ongedierte/mollen-bestrijding

Keeskooijman
Website over ongedierte en plaagdieren van de ongediertespecialist zeeland
http://www.keeskooijman.nl

Jonker Amersfoort
De mol (Talpa europaea) is een echt Hollands zoogdier. In het midden van de twintigste eeuw een met uitroeiing bedreigde diersoort, thans een plaag voor velen. Mollen horen van oorsprong thuis in het bos. Ze komen tegenwoordig vooral voor in grasland waar ze niet welkom zijn, maar ook in parken, gazons, sportvelden, dijken, tuingrond, moestuinen en in pas ingezaaid gras. In de Nederlandse bodem wroeten vele miljoenen mollen, die met z'n allen veel schade kunnen aanrichten. Hoe herkent u een mollen probleem? Een vernielde graszode, veroorzaakt door mollengangen en molshopen. Deze belemmeren het maaien en maaiwerktuigen beschadigen hierdoor. losgewroete graswortels verdrogen met veronkruiding dientengevolge. Herinzaai of doorzaai worden een noodzaak met alle kosten van dien.De gazons en velden zijn doorgaans vlak en secuur aangelegd; daardoor zijn molshopen een ergernis voor de bezitter van een mooi gazon. De hopen ontsieren een mooi gazon of veld; men zal dan ook alle mogelijke maatregelen treffen om de vernieler weer kwijt te raken. Hopen worden wel voorzichtig weggehaald, maar hier ontstaat na enige tijd een kuil. In borders rond de grasvelden wordt de aanplant losgewoeld.
http://www.mollenverdelging.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 5 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy